Boka hotell i vackra Alperna

De italienska Alperna lockar turister året om oavsett om du ska åka dit på vinter- eller sommarsemester är det bara att gratulera - Italien är alltid lika vackert!​

Ta hjälp med att boka hotell

Italien erbjuder någonting för alla smaker, åldrar och plånböcker. Just i Alperna finns kanske inte mängder med sevärdheter, men omgivningarna erbjuder desto mer och skidåkningen är fantastisk.

För dig som önskar allmän information går det att söka på exempelvis hotell Alperna Italien på en jämförelsesajt. Om du redan vet vart du vill åka, samt har specifika önskemål om hotell, faciliteter etc. är bästa alternativet att boka genom en researrangör.​

Vad finns det att välja på?

Det finns allt från budgethotell, B&B och lägenheter till riktigt lyxiga hotell i de italienska Alperna. Du bor för 300 kronor natten eller 1 500 kronor natten, beroende på hur många stjärnor boendet har.

Hitta drömhotellet i italienska Alperna​

För barnfamiljer är kanske lägenhetshotell det bästa alternativet, särskilt om det ingår halvpension och någon form av underhållning/aktiviteter för barn. De flesta är utrustade med gratis Wifi, kabel- tv och gott om utrymme för all packning.

Det finns mer eller mindre välutrustade lägenheter och du kan bo med bedårande utsikt över såväl alptoppar som sjöar och vacker natur. Vissa lägenheter har egen balkong eller liten trädgård, och flera av dem inkluderar halvpension med upp till 5 rätter till lunch eller middag.

För den som önskar en något lyxigare semester finns det hotell med inomhuspool, smart skidförvaring, arrangerade skidturer och egen bar/restaurang. Oftast ingår en härlig frukost och gratis Wifi samt kabel-tv.

Önskar du lyxa till det ordentligt går det att boka lyxhotell med minimalistisk design, högklassiskt kök, härliga spa och rymliga rum med extra stora sängar. Vissa hotell har egen VIP- bar och nattklubb.​